У Луцьку 41 автобус не може вийти на маршрут

0
1
У Луцьку 41 автобус не може вийти на маршрут
Наприкінці 2007 року «Луцьке підприємство електротранспорту» придбало 41 автобус у фірми «Богдан-лізинг». Попри те, що місто виплатило повну вартість транспорту – 20 мільйонів гривень, підприємство посилається на невчасні проплати, відповідно – на невиплачені штрафи і зволікає із переданням права власності на автобуси.

«На сьогоднішній день ми повністю погасили усю заборгованість перед «Богдан-лізингом». В даний момент ми ведемо переговори, щоб нам передали акти прийому-передачі і ми стали власниками автобусів. Тобто ми рухаємося по процедурі: надсилаємо акти звірки про те, що проведені всі розрахунки, коли вони їх підпишуть – будемо чекати від їхньої сторони акти прийому-передачі», – розповідає директор «Луцького підприємства електротранспорту» Ігор Грицюк.

Директор підприємства електротранспорту запевняє, що рішуче налаштовані до кінця року закрити питання із «Богдан-лізингом».

Проте навіть у разі позитивного вирішення питання, подальша доля автобусів – невідома.

«Для того, щоб їх виставляти на маршрути, їх треба відремонтувати. У свій час вони дуже великий ресурс проїхали по місту. Ми вивчаємо, якою буде вартість відновлювальних робіт. А тоді міська рада буде вирішувати, чи доцільно їх ремонтувати, чи краще продати», – каже Ігор Грицюк.

Цікаво, що сплативши за автобуси 20 мільйонів гривень, директор підприємства оцінює нинішню їхню вартість у суму не більше мільйона гривень. Таку цифру було озвучено у червні під час засідання транспортного комісії міськради.

Читати повну версію статті за посиланням: Куди насправді зникли луцькі маршрутки-п’ятнадцятки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні