Нововолинський завод розпродує майно

0
-3
Нововолинський завод розпродує майно
Офіційно оголосили про продаж майна ВАТ «Оснастка», проти якого іще в 2004 році розпочали справу про банкрутство. Відповідне повідомлення розміщене на сайті Вищого господарського суду України.

З-під молотка продадуть так звану будівлю спеціаліста площею 219,7 кв.м, що за адресою вул. Винниченка, 18. Свого часу тут був готель. Стартова ціна – 1 115 200 грн.

Також продати планують будівлю енергоблоку, площею 1060,2 кв.м на вул. Луцькій, 25. Початкова ціна – 725 760 грн.

Згідно з відомостями Єдиного державного реєстру, Господарський суд Волинської області порушив справу про банкрутство ВАТ «Оснастка» 21 серпня 2004 року.


«Оснастка» розпочала роботу у 1994 році, ставши одним із правонаступників потужного Заводу спеціального технологічного обладнання. За радянських часів завод займався виробництвом та ремонтом електродвигунів, трансформаторів, генераторів та верстатів. Там працювало до 5 тисяч робітників, загальна територія підприємства займала площу в 320 тисяч квадратних метрів.


На разі деякі приміщення заводу здаються в оренду. За інформацією інтернет-видання «БУГ» станом на серпень минулого року сама «Оснастка» продовжувала роботу. «Окрім виробництва продукції власної розробки, ми виконуємо замовлення інших організацій та підприємств по ремонту обладнання та виготовленню необхідних деталей і механізмів. Ми навіть допомагали виконати одне із замовлень Нововолинського РМЗ», – розповів журналістам виконавчий директор ВАТ «Оснастка» Віталій Марчук.

Теги: завод
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні