--> Через кордон намагалися незаконно переправити білоруських коней | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через кордон намагалися незаконно переправити білоруських коней

0
-3
Через кордон намагалися незаконно переправити білоруських коней
Луцькі та пінські прикордонники завадили порушникам незаконно переправити через кордон групу коней, – повідомляє Інформаційне агентство «Волинські новини» з посиланням на Держприкордонслужбу України.

Білоруські прикордонники у ході пошукових заходів виявили групу невідомих осіб, які верхом на конях мали намір порушити державний кордон. З метою їхнього затримання правоохоронці здійснили попереджувальні постріли. Та порушники були близько біля лінії кордону, тож зуміли зникнути на території України.

Проте українським прикордонникам вдалося відшукати втікачів. Неподалік місця порушення кордону правоохоронці затримали двох місцевих мешканців без документів, які визнали свою причетність до незаконного переміщення коней з метою їх подальшого продажу.

Затримані пояснили, що після пострілів налякані коні поскидали наїзників та з переляку побігли, тому де решта подільників, наразі їм невідомо.

У даний час по обидва боки кордону встановлюється коло всіх осіб, причетних до незаконної оборудки.
Теги: кордон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні