--> Савченко пообіцяла прибути на суд до Володимира-Волинського. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Савченко пообіцяла прибути на суд до Володимира-Волинського.

1
-12
Савченко пообіцяла прибути на суд до Володимира-Волинського.
Колишня бранка Путіна Надія Савченко пообіцяла приїхати на суд до Володимира-Волинського і стати на захист колишніх бійців 51-ї, яких судять за дезертирство.

Під час гутірки на луцькому фестивалі "Бандерштат" 6 серпня Надія Савченко запевнила, що 16-го серпня знову приїде на Волинь, у м. Володимир-Волинський, де має відбубтися чергове судове засідання щодо справи бійців 51-ї бригади.

До народного депутата Надії Савченко в Луцьку публічно звернувся один із бійців, який був мобілізований під час І-ї хвилі, втрапив в Ізваринський котел, потім - у полон і на територію Російської Федерації.

Тепер, як відомо таких, як він судять за так зване дезертирство.
"Коли ви були в тюрмі, ми молилися на вас, Надю. Ми думали, що ви єдина нам допоможете. Ми границю не переходили. 16-го серпн нас суд. У Володимирі-Волинському, де моя частина. Ви допоможете нам чи ні", - зауважив боєць.

"Все. Змінюємо плани. Я буду у Володимирі-Волинського 16-го," - відповіла Савченко і попросила залишити контакти своїй помічниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми думалємо, що ви не єдина кремлівська підстилка. Надя клоун
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні