--> Молодь має приходити на Бандерштат безплатно, - Тарас Літковець | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Молодь має приходити на Бандерштат безплатно, - Тарас Літковець

0
6
Молодь має приходити на Бандерштат безплатно, - Тарас Літковець
Політолог Тарас Літковець вважає квитки на фестиваль "Бандерштат" недоступними для пересічної молоді. Хоча відзначає, що цьогоріч наметове містечко "зросло у кілька разів".

"Не скажу, що це геть неприємно вразило... Але з прикрістю виявив, що вхід коштує 600 гривень (200 в день). Якщо це ми робимо для пропаганди в хорошому розумінні цього слова, то для старшокласників і студентів - то великі гроші. Звичайно, що в ідеалі добре було б знайти спонсорів. Але молодь має сюди приходити безкоштовно.

Дуже мені подобається, що тут зона - безалкогольна. У справах патріотичного виховання, педагогіки і церкви все мусить бути тверезе.

Багато заходів у програмі. Але чимало моїх знайомих, із тих, котрим за 30-ть, на моє запрошення приходити сюди зауважували, що надто дорого вартує квиток. Тому цінову політику треба змінити", - каже політолог Тарас Літковець.

А от варіант перенесення "Бандерштату" до іншого міста Тарасові Літковцю не дуже до вподоби. Місто, вважає він багато втратить:
"Це дітище Волині, Луцька, і мені як скупому не хотілося б його віддавати".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні