Шацьку загрожує сміттєвий колапс

0
5
Шацьку загрожує сміттєвий колапс
У Шацьку проблема з сміттєзвалищем: полігон, який був розрахований ще на 10 років функціонування здав свої позиції цьогоріч.

Зокрема його можна буде експлуатувати ще кілька днів, - повідомляє ТРК Аверс.

За словами селищного голови Сергія Віннічука, така ситуація склалась через наплив відпочиваючих у літній період. Відходів вивозять у 5-6 разів більше у день, ніж зазвичай.

Щоб збудувати нове сміттєзвалище треба порядку 6-7 мільйонів гривень. Оскільки таких коштів держава не має, наразі реконструюють старе.

На роботи частину грошей виділили з обласного бюджету,іншу - з селищного.

Наразі там триває реконструкція. Проте місцева влада запевняє, що за два-три роки оновлене сміттєзвалище знову вичерпає свій ресурс. І доводеться або проводити перебудову полігону знову, або зводити новий.

Слід зазначити, що на Волині потребує реконструкції не лише Шацьке сміттєзвалище. Таких - близько десятка. Зокрема у Ковелі, Локачах, Нововолинську, Ківерцях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні