Розорилася фірма, яка хотіла будувати сміттєпереробний завод під Луцьком

1
-3
Розорилася фірма, яка хотіла будувати сміттєпереробний завод під Луцьком
Будівельна фірма «НЕП», співзасновником та директором якої був колишній депутат Волинської обласної ради Віктор Кобринчук, збанкрутувала і виставила майно на продаж. Причиною став сміттєпереробний завод, який свого часу збиралися будувати у Брищі.

«Банкрутство фірми – це наслідки невдалого проекту. Близько мільйона доларів власних коштів і такої ж суми кредитних грошей пішло на розробку проектної документації та на деякі земельні роботи. Кошти вкладали, бо були чіткі домовленості з іноземними інвесторами про решту суми», – розповів Віктор Кобринчук.

Кошти на сміттєпереробний завод планував виділити один із австрійських комерційних банків. Із цього приводу було укладено міжурядову угоду між Україною та Австрією. Перший транш надійшов вчасно, та інвестиції український уряд використав для інших цілей: до «НЕПу» вони так і не дійшли.

«Українське законодавство дозволяє використовувати подібні інвестиційні гроші для інших проектів з наступним поверненням. Тоді була нестабільна політична ситуація, президент Ющенко ледь не через день змінював уряд. Тому куди саме пішли кошти і з кого спитати, чому їх не повернули – невідомо. Та австрійському банку такий «інвестиційний клімат» очевидно не сподобався і другого траншу інвестицій не було», – прокоментував директор підприємства.

Наразі ТОВ «НЕП» – у стані припинення. На 30 серпня призначено аукціон, де продаватимуть майно фірми. Зокрема, комплекс із двоповерхового офісного приміщення площею 621 кв.м, складського приміщення 616 кв.м та земельної ділянки 0,6 га на вул. Героїв УПА, 13 у Луцьку.

Офісне приміщення виставлене на продаж
Офісне приміщення виставлене на продаж
Також продають півгектара землі на вул. Героїв УПА, 13
Також продають півгектара землі на вул. Героїв УПА, 13


Майно оцінене у суму 6,58 млн грн. Бажаючі придбати нерухомість повинні подати заявки до Товарної біржі «Захід» до 23 серпня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я в шоці!!! господарі хрі..ові!!! Їм подобається жити, коли за паркан можна сміття викинути!!!! та щоб всі вони під купою мусору згинули, як рятувальники у Львові!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні