Дорогу «Луцьк-Львів» знову руйнують вантажівки

2
3
Дорогу «Луцьк-Львів» знову руйнують вантажівки
Дорогу, ремонт якої обійшовся Волині майже у півмільярда гривень, руйнують вантажівки.

Про це у понеділок, 1 серпня, розповів голова Волинської облдержадміністрації.

«Вчора проїхався по трасі «Луцьк-Львів» і переді мною в обидві сторони йшли великовагові транспортні засоби, які везли зерно. Якщо так буде і надалі, ми не зможемо зберегти дорогу, в яку вкладаємо стільки коштів», - наголосив Володимир Гунчик.

Посадовець звернувся до транспортної інспекції, органів місцевого самоврядування та керівників агропромислових підприємств з проханням не допускати вантажівки на відремонтовану трасу.

«Майте совість, не можна так відноситись до того, що робить вся громада. Намагаючись завезти зайвих 5-7 тонн зерна, ми перетворюємо в ніщо ці гроші», - підкреслив голова ОДА.

Очільник області також зауважив, що відновлювати пошкодження на цій дорозі доведеться за рахунок обласного бюджету, а не державного.
Нагадаємо, що ремонт волинської ділянки дороги «Луцьк-Львів» коштує більше 400 мільйонів гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А не можна ввести якісь місцеві штрфи за перегруз? При чому штрафувати як перевізника так і відправника. Зробити штраф скажімо 10000 кожному - бажання відпаде миттєво. І взагалі наскільки я знаю при тнмпературі більше +28С великогабаритному транспорту не можна їхати по асфальту. Знаки там сьоять? Де поліція?
Відповісти
мусора який хер роблять
нехай не сидять в кущах під лобачівкою,а працюють
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні