Нічна погоня у Луцьку: піймали озброєного і небезпечного чоловіка

3
4
Нічна погоня у Луцьку: піймали озброєного і небезпечного чоловіка
У Луцьку затримали підозрілого чоловіка зі зброєю

У ніч на суботу, 30 липня під час патрулювання міста екіпаж Самооборони помітив автомобіль Деу Ланос. Машина нерівно, зигзагами рухалася проспектом Винниченка у бік площі Грушевського

Запідозривши, що водій п’яний, самооборонівці почали стежити за автомобілем і передали орієнтування для патрульної поліції.

Водій Ланоса, очевидно помітивши, що за ним стежать, почав втікати на авто. Заїхав у двори проспекту Грушевського, згодом виїхав на дорогу поблизу «Променя», де його й зупинила поліція разом із Самообороною»

Чоловік спочатку відмовлявся вийти з машини і пройти тест на алкоголь. Зрештою вийшов.

Втім, коли поліцейський почав проводити поверхневий огляд, чоловік поліз назад у машину і схопився за предмет, схожий на пістолет.

Правоохоронці застосували кайданки, після чого знайшли у автомобілі чоловіка стартовий пістолет перероблений під травматичний, биту, а також багато мобільних телефонів.



Чоловік заявив, що зброю «йому підкинули».

Під час затримання і перевірки документів поліцейські перевірили особу водія. Після чого попередили колег, попросивши їх бути з затриманим «максимально обережним, оскільки у нього – кримінальне минуле».

Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
nichogo takyy sobi frayer
Відповісти
Торгує наркотою.
Відповісти
Він Чудова Людина!А Ви Якщо Не знаєте Його Особисто,То Нє Хуй Піздіти!!!!!!!І Він Був Тверезий!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні