Київська фірма вкотре виграла тендер на харчування дітей на Волині

0
-6
Київська фірма вкотре виграла тендер на харчування дітей на Волині
У тендері на годування дітей-чорнобильців у Камінь-Каширському районі одразу відхили найдешевші пропозиції, вкотре виграла київська фірма.

Послуги з харчування дітей, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи, надаватиме київське ТОВ «Транс Логістик Центр», - повідомляють Наші гроші.

До кінця року годуватимуть орієнтовно 9 612 школярів по 34,95 гривень за день.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Військторг».

Три найдешевші пропозиції тендеру могли забезпечити на 9-40% нижчі ціни. Проте в заявках були помилки з документацією. Схожий тендер проводився і в Маневицькому районі – там теж «ліквідували» трьох учасників, а перемогло ТОВ «Транс Логістик Центр».

Адмінколегія Камінь-Каширського тендеру не допустила фірму «Час мрій» через відмову від виправлення помилки в розрахунку.

Заявку Маневицької районної спілка споживчих товариств відхилили через невірний розрахунок торгівельної та відсутність даних про один з банківських рахунків і транспорт для перевезення швидкопсувних продуктів.

ВКФ «Сава» відкинули за відсутність довіреності від банку на підписанта гарантії та довідки про несудимість представника за корисливі злочини документ на директора надано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні