Табір на Світязі заберуть у профспілок?

0
1
Табір на Світязі заберуть у профспілок?
Володимир Гунчик хоче "поговорити із профспілками" про перспективу табору "Супутник" і можливість зміни власника.

Про це голова Волинської облдержадміністрації заявив під час оперативної наради 24 липня.

Дитячі оздоровчі табори Волині часто не відповідають вимогам часу, повідомила заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець. Більшість із них введені в експлуатацію повстоліття тому, а тому потребують не просто ремонту, а капітальної реконструкції. Особливо плачевною є ситуація у профспілкових таборах. Таких, як "Супутник" (належить проспілці освіти) та "Чайка" (профспілці охорони здоров'я), обидва розташовані в с. Світязь Шацького р-ну на березі однойменного озера.

На що Володимир Гунчик заявив:

"Якщо профспілкові табори не мають можливості забезпечити належний рівень санітарних умов і знаходяться в плачевному стані, то давайте розглядати питання про можливість зміни власника. Для прикладу, "Супутник". Сьогодні це профспілковий табір, а чого ми повинні його фінансувати з обласного бюджету?

Ми говоримо про потребу масового оздоровлення дітей, а в таборах маємо будівлі 1916 року. То який же це табір?".

До 1 листопада Гунчик доручив проаналізувати ситуацію про стан справ у всіх таборах, потребу в реконструкції та ремонтах. Зауважив, що має намір провести офіційну розмову із керівництвом профспілок Волині щодо долі їхніх оздоровчих дитячих закладів.
Теги: табір, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні