--> Топ-5 цитат депутатів Волиньради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ-5 цитат депутатів Волиньради

0
3
Топ-5 цитат депутатів Волиньради
14 липня відбулася чергова сесія Волинської обласної ради. Емоції вирували ще ті, але обранці були небагатослівними. Більшість рішень прийняли без дискусій. А все ж: найцікавіші цитати - устами депутатів...

"Не можна рівняти тих, хто був в окопах і тих, хто на пляжі з автоматами сидів" (голова облдержадміністрації, перший номер у регіональній "Солідарності" Володимир Гунчик - під час обговорення проблеми надання статусу учасників бойових дій добровольцям).




"Шановних депутатів прошу підтримати, а владу допомогти: жінка бідна аж синя" (депутат від "Радикальної партії Олега Ляшка", екс-голова облради Анатолій Грицюк озвучив запит про необхідність виділити матеріальну допомогу волинянці).



"У такій ситуації, коли країна воює на східному кордоні, проводити вибори - означає дати можливість сеператистам і вбивцям стати депутатами сільських рад і мерами, тим більше, що 15 різних можуть зайняти місця у парламенті!" (депутат Михайло Імберовський, лідер фракції "Самопоміч" - про ініціативу самопомічівців і представників низки громадських організацій та партій підтримати звернення до керівництва держави про недопущення виборів на Донбасі).

"Я хочу попередити представників лікарні: виходити сюди - це порушення дисципліни. Прошу вас залишатися там, де були. Ми приймемо зараз рішення. Якщо ви будете порушувати дисципліну, я попрошу вивести вас із зали. Таким чином ви нічого не отримаєте" (голова Волиньради Ігор Палиця "поставив на місце" залізничників, які прийшли в сесійну залу з протестами щодо реорганізації медустанови і намагалися вийти з плакатами до трибуни).

"Та в Дольську проблема ще більша, ніж у Ветлах! Тому що там третину озера відбирають білоруси!" (свободівець і перший заступник голови облради Олександр Пирожик вважає, що депутатам треба наполягати на припиненні всіх будівельних робіт, які проводить білоруська строна при демаркації кордону поруч із селами Ветли, Гірки, Мукошин та Дольськ Любешівського р-ну).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні