--> Екс-заступник луцького мера вважає, що центр міста неправильно ремонтують | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Екс-заступник луцького мера вважає, що центр міста неправильно ремонтують

4
0
Екс-заступник луцького мера вважає, що центр міста неправильно ремонтують
Багаторічний перший заступник луцького мера Святослав Кравчук розкритикував методи взаємодії з громадою сучасних очільників міста.

Колишній чиновник, а нині – депутат Волинської обласної ради від партії "Наш край" розповів «Волинь24», що він думає про реконструкцію вулиці Лесі Українки та як потрібно спілкуватись з людьми.

Святослав Кравчук зауважив, що реконструкція вулиці Лесі Українки потрібна, адже вона є обличчям міста. Однак, обранця громади дивує обраний керманичами міста порядок робіт.

«Треба робити не просто реконструкцію Лесі Українки, а пов’язати її з Старим містом, Театральним майданом. Я не знаю, чому взялись за вулицю Лесі Українки, не вирішивши питання Театрального майдану, не вирішивши, що робити з тим фонтаном – засипати, відновити чи зробити. А то вийде, що Театральний майдан незроблений, частину вулиці Лесі Українки відремонтують, а далі вулиця залишиться такою ж, як була. Місто Луцьк гарне місто, але все потрібно довести до пуття», - підкреслив депутат.

Також чоловік зауважив, що перш ніж робити такі глобальні речі, потрібно «дуже серйозно працювати з громадою».

«Кожне дерево має свій вік і з часом його потрібно зрізати. Але треба спочатку вибрати ділянку, посадити на ній дерева і показати людям, як це виглядає. Я вважаю, що в першу чергу потрібно було б оновити зелені насадження біля пам’ятника Тарасу Шевченку, зробити доріжку до центрального парку. Тоді легше буде роботи проводити і на вулиці Лесі Українки», - наголосив Святослав Кравчук.

Також обранець громади переконаний, що реконструкція та розширення проспекту Волі – на часі, але перед цим владцям потрібно подбати про зелені насадження та вивести приватний транспорт з центру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода , що Кравчук також не дивиться проектів реконструкції.Проект на обговоренні третій місяць. По проекту передбачено реконструкція всієї вулиці.
Відповісти
Кравчука. Читайте уважніше. Він вам і каже, що треба не лише виставляти на обговорення. Треба ПРАЦЮВАТИ.
Відповісти
Кравчук - це помилка Романюка.
Занадто довіряв йому Романюк.
А ві зараз поливає його брудом.
Це підлий поступок !!!
Відповісти
Мудрий воїн і борозду не зіпсує
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні