Велику тріщину на луцькому мості досі не залатали

0
-6
Велику тріщину на луцькому мості досі не залатали
Шов, який утворився на відремонтованому мості у Луцьку, обіцяють залатати за 2 тижні.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась.

Нагадаємо, що у квітні на мості, що на проспекті Соборності у Луцьку з’явилась величезна тріщина, яка неабияк налякала містян. Згодом у міській раді пояснили, що тріщина – це насправді температурний шов, який не витримав навантаження через порушення технології. Тоді шов обіцяли залатати до середини травня, однак він досі відкритий.

Зауважимо, що незадовго до цієї події міст відремонтували.

«Зараз якраз максимальна температура і максимальне розширення шва, тому я думаю, що за 2 тижні його вже закриють», - каже комунальник.
Зі слів чиновника, роботи виконають за кошти підприємства, яке ремонтувало міст. Це «Транс-міст».

«Вони не розрахували, що шов настільки розшириться, можливо забагато каучуку залили. Винні ті, хто робив міст, але завжди, коли температура збільшується – конструкція розширюється, зменшується температура – звужується й конструкція. Ізотермічне розширення та закони фізики ніхто не відміняв», - додає Юрій Крась.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні