Пам'ятник волинянам-учасникам АТО встановлять пізніше, ніж обіцяли

0
-5
Пам'ятник волинянам-учасникам АТО встановлять пізніше, ніж обіцяли
Пам’ятник загиблим в АТО волинянам встановлять пізніше запланованого. Монумент обіцяють звести до Дня захисника України, який відзначають 14 жовтня, а не до Дня Незалежності.

Про це «Волинь24» розповів Луцький міський голова Микола Романюк.

Мер Луцька зауважив, що дотриматись планів щодо встановлення пам’ятника загиблим на сході волинянам до Дня Незалежності не вдалось. Втім, відкриття скульптури планують приурочити до іншої дати – Дня захисника України.

Перед цим чиновники хочуть зустрітись з учасниками АТО, родинами загиблих та узгодити вигляд пам’ятника. До речі, конкурсна комісія поки не визначила скульптора-переможця. Відтак, вартість монументу, а також його вигляд наразі невідомі.

Пам’ятник загиблим в АТО волинянам планують встановити на луцькому меморіалі, поряд з стелою пам’яті ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Нагадаємо, раніше голова Волинської ОДА Володимир Гунчик просив керівництво міста звести пам'ятник до Дня Незалежності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні