--> Лучан дістали маршрутчики-хами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан дістали маршрутчики-хами

2
6
Лучан дістали маршрутчики-хами
У Луцьку скаржаться на погану роботу маршруток. Зокрема, лучани нарікають на недотримання графіку руху, бруд у маршрутках та особливо – неналежну поведінку водіїв.

Про це повідомила директор Центру надання адмінпослуг Луцької міськради Лариса Карп’як під час оперативки сьогодні, 12 липня.

За словами чиновниці, упродовж двох тижнів на гарячу лінію до муніципалітету надійшло майже 70 звернень на цю тематику.

«Багато скарг стосуються поведінки водіїв маршрутних таксі, паління цигарок та розмов по телефону під час руху маршрутки» - додала Лариса Карп’як.

Тим часом чиновники переконують, що вказували на ці проблеми підприємцям. Однак повторні звернення городян, на думку Лариси Карп’як, свідчать про недобросовісність перевізників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Погоджуюсь, мандрівки у Луцьку зпоганились.
Відповісти
ЗАДОВБАЛИ --по 5-7 хвилин стоять біля ТАМ-ТАМУ . МАБУТЬ , хочуть забрати ВСІХ , ХТО йде з базару .ЯКЩО запізнюєшся --хоч бери і вискакуй через вікно .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні