Директор «Ласки» хоче 8 мільйонів на притулок

0
4
Директор «Ласки» хоче 8 мільйонів на притулок
КП «Ласка» хоче отримати мільйони, аби збудувати нові приміщення та мати право називатись притулком.

Про це директор комунального підприємства Богдана Новарчук розповіла в інтерв’ю «Волинь24».

Керівник «Ласки» зауважила, що наразі працює над отриманням двох грантів – 1,5 мільйона гривень для будівництва корпусу стерилізаційного центру та 200 тисяч гривень для профілактики сказу. Останній передбачає будівництво карантинного майданчика, придбання обладнання для відлову тощо.

Також підприємство сподівається отримати близько мільйона гривень від Міністерства екології. Зауважимо, що виділення цих коштів можливе лише на умовах рівного співфінансування з місцевих бюджетів.

Загалом Богдана Новарчук хоче отримати близько 2 мільйонів гривень на будівництво другого корпусу притулку для бездомних тварин (будівництво першого корпусу із стерилізаційним центром може профінансувати Англія). А повна вартість будівництва притулку сягає 8 мільйонів гривень.

«Якщо вдасться збудувати ці два корпуси, в нас будуть приміщення, не гірші, як в Англії, Польщі. Тоді не буде ніякого дискомфорту для місцевих жителів. Також, якщо вони будуть збудовані, ми матимемо статус притулку, якщо ж ні, ми його не отримаємо. От і все. Це ніби формальність, але зараз ми не можемо називатись притулком», - підкреслила керівник комунального підприємства.

Читати повністю інтерв’ю з директором КП «Ласка».
Теги: ласка, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні