На березі Стиру хочуть збудувати велодоріжки та тенісні корти

0
-4
На березі Стиру хочуть збудувати велодоріжки та тенісні корти
У Луцьку хочуть облагородити пляж та розробити зону відпочинку для містян.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 6 липня, - повідомляє ІА Волинські новини.

Як пояснив головний архітектор міста Леонід Герасимюк, забудовник, який будується на вулиці Ковельській, і зараз планує розбирати старі будівлі Елетротермометрії, запропонував розробити схему благоустрою протилежного берегу. Мовляв, виграють від цього і місто, і забудовник: йому не доведеться далеко вивозити викопану землю, а процес облагородження території буде запущений.

Відповідно до схеми, на березі, де нині розташований ветхий спортивний майданчик, який іноді затоплює, мають все розчистити, у тому числі й канали проти підтоплення, щоб паводок не залив територію.

Також там передбачають велосипедну доріжку, пішохідний міст через річку Стир, літній амфітеатр, тенісні корти, міні-футбольне поле. Схемою передбачені дренажні канали і шлюзи проти підтоплення.

В міській раді запевняють, що цей об’єкт буде соціальним, а не комерційним.

Урешті, члени виконкому схему благоустрою затвердили. Біля самої території в міській раді пообіцяли становити інформаційні стенди з візуалізацією схеми.
Теги: Стир
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні