У місті чотири претендента на посаду керівника «Луцьктепла»

0
3
У місті чотири претендента на посаду керівника «Луцьктепла»
Через кілька днів спеціальна комісія обере керівника ДКП «Луцьктепло» серед чотирьох запропонованих кандидатур.

Яким бачать майбутнє підприємство та які нововведення планують запровадити для його розвитку, кандидати розповіли у середу, 29-го червня, на засіданні конкурсної комісії.

Зокрема, до участі в конкурсі на посаду керівника «Луцьктепло» висунуло свої кандидатури чотири претенденти – Валентина Малютіна, Руслан Пилипчук, Олексій Тихонов та Віктор Штефан.

Першою перед комісією виступила Валентина Малютіна. Вона розповіла, що сподівається «повернути державу обличчям до теплопідприємств». Основне завдання - реалізація проекту ЄБРР та встановлення ІТП.
Окрім того, зазначила Малютіна, важливим є налагодження співпраці з громадськістю міста та зміна облікової політики, інвентаризація на підприємстві та реструктуризація боргів.

Інший кандидат на посаду, Руслан Пилипчук розповів, що важливо зайнятися міськими котельнями. З його слів, у луцьку тільки шість котелень прибуткові, решта сорок – несуть збиток. Він вважає, що варто ліквідувати підвальні котельні, замінити застаріле обладнання, тепломережі та покращити договірні відносини між надавачем та споживачем. А також провести інвентаризацію та налагодити співпрацю з вищими навчальними закладами, аби молоді спеціалісти могли спробувати свої сили на підприємстві.

Олексій Тихонов, зазначив, що потрібно боротися з боржниками і вивчати причину заборгованості населення. Також зазначив, що ставити ІТП необхідно там, де вони будуть найбільш ефективними. Окрім того зазначив, що при модернізації котелень потрібно рухатися вигіднішим шляхом – реконструювати їх так, аби вони працювали на вироблення тепла та електроенергії з можливістю використання зеленого тарифу.

І останній кандидат – Віктор Штефан – розповів, що важливим кроком є переведення об’єктів на автономне опалення, заміна системи теплопостачання та переоснащення теплових систем.

Озвучити нового керівника ДКП «Луцьктепло» мають уже через три дні.

Руслан Пилипчик та Олексій Тихонов (зліва)
Руслан Пилипчик та Олексій Тихонов (зліва)


Володимир Штефан
Володимир Штефан


Валентина Малютіна
Валентина Малютіна



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні