Путінський песик кадиров лютує й істерить через обмін полоненими: деталі

2
Путінський песик кадиров лютує й істерить через обмін полоненими: деталі
Ватажок Чеченської республіки Рамзан Кадиров дуже незадоволений обміном полонених, який відбувся 21 вересня.

Про це, як повідомляє Главком, Кадиров написав у своєму Telegram-каналі.

Кадирова зачепило, що російське командування не порадилося з ним перед прийняттям такого рішення, а раніше при прийнятті бойових або тактичних рішень радилося з «активними учасниками спецоперації.

«Нагорі в Міноборони і ФСБ набагато видніше, але я вважаю, що визнаних терористами злочинців не можна міняти на військовослужбовців. Я б зрозумів, якщо був би рівноцінний обмін – військовослужбовця на військовослужбовця, агента на агента. У нас повно полонених ВСУшників, яких хоч сто до одного міняй, так ще залишаться», – обурився чеченський лідер.

Також Кадиров розлютився, що обмін пройшов на «українських умовах». «Наші бійці тиснули фашистів в Маріуполі, заганяли в «Азовсталь», викурювали їх з підвалів, гинули, отримували поранення і контузії. Передача навіть одного цього азовського терориста мала бути неприйнятною. І тому не дивно, що бійці, які звільняли Маріуполь і зараз знаходяться на передовій, роблять свій висновок – не брати фашистів у полон. До речі, ті з нациків, хто образив честь чеченського народу, за час перебування в полоні сповна відповіли за кожне своє підле слово, гірко пошкодували і слізно розкаялися у скоєному», – продовжив Кадиров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
він завжди був кретином
Відповісти
Нехай за зад себе вкусить, воїн тіктоковський! А за "Азовців" з кадирівських гнид треба шкіру зпустити!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні