--> СБУ та ГУР розповіли, навіщо росії Медведчук та як його можуть використати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

СБУ та ГУР розповіли, навіщо росії Медведчук та як його можуть використати

0
СБУ та ГУР розповіли, навіщо росії Медведчук та як його можуть використати
Росія обміняла Віктора Медведчука, оскільки саме через нього йшло фінансування агентурних мереж РФ в Україні. Політик, якого підозрюють в державній зраді, зараз потрібен ФСБ.

Про це 22 вересня під час брифінгу сказав очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пише ТСН.

"Медведчук на даному етапі найбільше потрібен ФСБ, а не комусь конкретному. Бо через цю особу напряму йшло фінансування багатьох агентурних мереж в Україні. Через нього фінансували посадовців. Це - засіб впливу та відмивання коштів. І це і є основна причина, чому за нього боролися", - сказав Буданов.

Очільник СБУ Василь Малюк повідомив, що Медведчук сам підписав заяву та погодився на обмін. Зараз його можуть і надалі використовувати росіяни в своїх інформаційних спецопераціях.

"Медведчук - топовий зрадник України. Ми всі розуміємо, що наші недруги з ФСБ та інших російський спецслужб проводять спеціальні інформаційні операції. Цілком ймовірно, що в майбутньому вони можуть використати Медведчука. Але ми вже повинні розуміти, де є фейки і маніпуляції", - сказав Малюк.

Він зазначив, що допити Медведчука відбувались з відео фіксаціями, все що він міг сказати, він розповів. В Україні Медведчука судитимуть заочно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні