путіна позбавить влади найближчий соратник: назвали ім'я

0
путіна позбавить влади найближчий соратник: назвали ім'я
Найближчий соратник президента Росії Володимира Путіна Юрій Ковальчук розробив план усунення російського лідера від влади.

Про це російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський розповів ТСН.

За його словами, ініціативу Ковальчука не можна назвати "поваленням" — "це швидше навіть простягнута рука допомоги Путіну".

Піонтковський докладно пояснив, хто такий Юрій Ковальчук:

"Це найближча до Путіна людина, єдина людина, яка звертається до Путіна на "ти". Єдина людина, на яку Путін дивиться швидше знизу вгору. Це основний ідеолог тієї ультрафашистської ідеології російського світу, перемоги у війні над Заходом як реваншу за поразку Радянського Союзу у Третьій світовій – Холодній війні. Ідеолог руйнування української держави".

Як зазначив політолог, Ковальчук "виховував Путіна в ультрафашистських поглядах", оскільки він є ідеологом "мобілізаційної групи", яка діє всередині адміністрації президента РФ в останні 10 років.

"Але Ковальчук дуже розумна людина, він не з пітерського підворіття, як Путін. Він у Радянському Союзі був досить успішним, доктором фізмат наук. Потім вдарився в бізнес, став мультимільярдером. Він основний менеджер усієї фінансової імперії Путіна... Ця людина в оточенні Путіна — єдиний, хто має яйця", – пояснив експерт.

За словами Піонтковського, Ковальчук "зрозумів, що війну програно, потрібно вирішувати дуже важливе завдання для корпорації — як утримати владу і величезну власність у країні, що програла війну".

"Джерела, яким довіряю, розповідають, що він почав розмовляти з нотаблями в оточенні Путіна і з самим Путіним про "м'який варіант". Путін оголошується хворим і "тимчасово" передає свої повноваження колективному органу — раді безпеки. Ця "тимчасовість" пом'якшує шок, а колективний орган – це розумна ідея, бо ніхто з них, зокрема Ковальчук, не хоче брати одноосібну відповідальність за капітуляцію, яку у тій чи іншій формі доведеться Москві підписати”, – розповів він.

Політолог додав, що м'яким усуненням Путіна у Кремлі вирішують два завдання:

"Їм здається, що вони збільшують своє поле маневру у зовнішній політиці. Можуть сподіватися на більш м'які і не ганебні умови завершення війни. У будь-якому випадку це буде капітуляція. А по-друге, вони вирішують важливе внутрішньополітичне завдання. Коли країна зазнає поразки, треба назвати когось винним. Винним буде названо Путіна".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні