Росіяни можуть перекинути сили до кордону для нового наступу: напрямок

0
Росіяни можуть перекинути сили до кордону для нового наступу: напрямок
Аналітики з Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що кремлівська армія посилює ланки оборони та може перекинути додаткові сили для початку наступу на адмінкордоні Донецької та Запорізької областей, пише ONLINE.UA.

Наразі, як зазначають експерти з Інституту ISW, українські військові посилюють лінію фронту, у тому числі за рахунок захоплених під час контрнаступу новітніх російських танків, та позиції на східному березі річки Оскіл.

Аналітики звернули увагу на те, що серед росіян з’явилася інформація про нібито контрнаступальні дії ЗСУ на південний захід від Донецька, що неподалік кордону зі східною Запорізькою областю. Наразі ця інформація не має офіційного підтвердження, але вона може змусити керівництво кремлівської армії перекинути додаткові сили на цей напрямок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні