Ракети які летіли в Харків вибухнули на території росії

1
6
Ракети які летіли в Харків вибухнули на території росії
Російські окупаційні війська в ніч на неділю завдали ракетних ударів по Харкову і Харківському району, постраждала виключно цивільна інфраструктура, повідомив голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов.

"Вдарили по Слобідському району Харкова, горіла покрівля одноповерхової нежитлової будівлі. Зафіксовано влучання ракет на території об'єкта інфраструктури в Індустріальному районі. Через кілька хвилин окупанти вдарили ракетою по населеному пункту Харківського району. У прилеглих нежитлових приміщеннях, біля яких упав снаряд, вибило вікна. Жертв та постраждалих немає", – написав Синєгубов в телеграм-каналі.

Він повідомив, що ракети були випущені з території Бєлгородської області РФ, але до території України долетіли не всі. "За даними військових, кілька ракет не захотіли залишати рідний Бєлгород і вибухнули на території Росії", – зазначив голова обладміністрації.

"Не видаючи військову таємницю: сьогодні на Харківщині не долетіли "за призначенням" немало "подарунків" від росіян. За що вкотре дякуємо нашим ЗСУ!", – додав Синєгубов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевне "бавовна" летіла
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні