У Москві застрелився 90-річний генерал служби зовнішньої розвідки рф, — ЗМІ. ФОТО

0
6
У Москві застрелився 90-річний генерал служби зовнішньої розвідки рф, — ЗМІ. ФОТО
90-річного генерал-майор Служби зовнішньої розвідки рф у відставці Лева Соцкова знайшли мертвим у Москві, пише GuildHall.

Тіло Соцкова знайшла його дружина у квартирі будинку на вулиці Новаторів. ЗМІ стверджують, що він «наклав на себе руки».

В даний час на місце події прибули криміналісти, причини та подробиці смерті з'ясовуються.

Біля чоловіка, за даними ЗМІ, знайшли пістолет та записку.

«Пістолет - це реліквія боїв на річці Халхін Гол. Отриманий мною під час перебування представником при спецслужбі Монголії», - написав генерал.

Лев Соцков народився в 1932 році в Ленінграді, після навчання на факультеті міжнародних відносин МДІМВ пішов у розвідку, де прослужив понад 40 років. Він випустив низку документальних книг та збірок історичних документів.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні