На Волині запрацює міський басейн: скільки коштує

0
3
На Волині запрацює міський басейн: скільки коштує
З 15 жовтня розпочинає роботу плавальний басейн Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Про це повідомляють на Facebook-сторінці спортзакладу.

Басейн прийматиме як дорослих, так і дітей.

Плата за відвідування басейну:

- для дорослих – 100 грн (вісім відвідувань);
- для дітей віком від 10 до 18 років – 60 грн (вісім відвідувань);

- діти до 10 років відвідують басейн безкоштовно (у супроводі батьків).

Звільняються від оплати за відвідування басейну:

- на 25% – діти з сімей, батьки яких були призвані на військову службу під час мобілізації або є учасниками антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, учасники бойових дій;

- на 50% – діти з багатодітних сімей та діти з малозабезпечених сімей;

- безкоштовно відвідують басейн діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю та інваліди І групи, діти з сімей, батьки яких загинули або поранені під час проведення АТО/ООС, учні загальноосвітніх шкіл, спеціалізованих шкіл при проведенні оздоровлення згідно з розкладом, спортсмени, призери обласних та Всеукраїнських змагань, які представляли на цих змаганнях Володимир-Волинську громаду.

Для того, щоб почати відвідування плавального басейну, необхідна медична довідка. Для отримання довідки для басейну необхідно пройти дерматолога та терапевта.

Для занять у басейні вам будуть потрібні плавки, купальник, шапочка, гумові капці, рушник, засоби гігієни, включаючи гель для душу або мило, мочалка, а за бажанням – фен.

Плавальний басейн працюватиме враховуючи епідемічну ситуацію, пов’язану з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-1
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні