У центрі Луцька перед чоловіком впав уламок балкона. ФОТО

1
0
У центрі Луцька перед чоловіком впав уламок балкона. ФОТО
На проспекті Волі з балконів п'ятиповерхівки осипається штукатурка. 6 жовтня один з уламків впав перед чоловіком, який проходив проспектом. Фотопідтвердження у Facebook опублікував лучанин Костянтин Мартинов.

"Прилетів сьогодні майже під ноги такий собі шмат штукатурки, грамів на 150, його уламки розлетілися в радіусі 5-6 метрів. Звук падіння був приголомшливий. Напевно з останнього поверху падало. Враховуючи висоту будинку, той уламок рухався орієнтовно зі швидкістю 15 метрів за секунду, а це приблизно 54 км/год. Ось прилітає вам таке щастя вагою 150 грамів з такою швидкістю. Неприємно", - пише лучанин.

Чоловік не полінувався, пройшовся і глянув стан балконів на усіх "сталінках".

"Жах! Особливо надихнув балкон над вуличними столиками піцерії. Це такий собі кавалок, більше кілограма, який ледве тримається на другому поверсі.

Отже, рухаючись проспектом Волі не забувайте дивитись вгору, а краще триматися якомога далі від отих "сталінок", та не сідайте на літні майданчики під будівлями, якщо там немає зверху хоча б тенту", - зазначає чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отак наші "ЖЕКи" утримують будинки, хоча гроші за це беруть чималі. І жильці на них немають жодного впливу, а владі глибоко начхати. Тільки навіщо містяни утримують зі своїх кишень "Департамент ЖКП" при міській раді?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні