Поблизу Луцька багатодітний батько збив на смерть пішохода

0
-10
Поблизу Луцька багатодітний батько збив на смерть пішохода
У селі Гірка Полонка батько трьох дітей, приватний підприємець на власному авто на смерть збив пішохода. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 22 липня.

Чоловік рухався селом власним автомобілем «BMW 750 LD» зі швидкістю понад 50 кілометрів, проте через неуважність вилетів на зустрічну смугу і наїхав на пішохода, який переходив дорогу. Пішохід від отриманих тяжких травм помер на місці.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 20-ої години 6 лютого цього року.

У суді водій свою вину визнав повністю та підтвердив, що того дня через неуважність здійснив наїзд на потерпілого. У вчиненому щиро розкаявся та просив суворо не карати. Окрім того, попросив не позбавляти його волі та права керування транспортним засобом, оскільки він забезпечує свою сім'ю та має необхідність у керуванні автомобілем в міру своєї підприємницької діяльності.

Донька загиблого у суді теж просила не позбавляти волі обвинуваченого, оскільки він має на утриманні трьох малолітніх дітей. Також винуватець ДТП пообіцяв придбати та встановити пам'ятник її батькові та здійснити благодійний внесок на лікування хворого хлопчика-сироти, який перебуває у лікарні.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину та призначив йому покарання з випробуванням у виді позбавлення волі на строк два роки, якщо він протягом іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

Також суд позбавив чоловіка права керування транспортними засобами строком на один рік.

Крім того, чоловік повинен оплатити проведення судових експертиз в загальній сумі 11 тисяч 146 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні