--> Олімпіада-2020: в України є третя нагорода! | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Олімпіада-2020: в України є третя нагорода!

2
-11
Олімпіада-2020: в України є третя нагорода!
Українські стрілки Олена Костевич та Олег Омельчук здобули бронзову медаль на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Спортсмени змагалися зі стрільби з пневматичного пістолета серед змішаних команд на дистанції 10 м.

У боротьбі за третє місце Костюк та Омельчук перевершили представників Сербії Зорану Аруновіч та Даміра Мікеца.



Нагорода Костюк та Омельчук уже третя для України на Олімпійських іграх. Першою бронзу здобула дзюдоїстка Дарія Білодід.

Потім бронзовим медалістом став фехтувальник Ігор Рейзлін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже слабо і безвідповідально виступають наші спортсмени на Олімпіаді в Японії. Ну дуже слабо, таке враження, що українці виступають не за гордість держави, не за гімн, не за прапор України. А де ж ваша самовіддача і патріотизм. Дивіться як впевнено виступають: США, Японія, Китай, Росія.
Відповісти
Ось чому українці так позорно виступають на Олімпіаді в Токіо. Не одягли сорочки-вишиванки та шаровари, а на грудях та спині організатори не написали їм гасла: Слава Україні!!! Героям Слава!!! Якраз нашим зараз у Японії цього не вистачає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні