Голодна погоня: поліція спіймала викрадачку, яка зупинилась поїсти у«Макдональдс»

0
-2
Голодна погоня: поліція спіймала викрадачку, яка зупинилась поїсти у«Макдональдс»
Поліцейське переслідування жінки, яка викрала вантажівку, закінчилось після спроби зробити нею замовлення у «Макдональдс».

Про це повідомляє НВ.

До поліції звернувся чоловік, який повідомив, що його автомобіль викрала незнайома жінка. Він зазначив, що в машині встановлений GPS, тому відслідковувати її місце розташування буде не важко.

Коли поліцейський наблизився до машини викрадачки, 38-річна американка Джоана Гарделл влаштувала справжню втечу від копів.

Поліція поїхала за нею на невеликій швидкості, проте порушниця прискорилася і зуміла проскочити на червоне світло, через що поліцейським довелося припинити погоню.

В результаті Гарделл побачили біля «Макдональдса», де вона хотіла замовити їжу. Проте жінка, яка помітила поліція, відразу ж кинулась навтьоки протаранивши ще один автомобіль. Проте викрадене авто застрягло, тоді копи і заарештували втікачку.

Тепер жінці загрожує цілий ряд звинувачень і незабаром вона постане перед судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні