Вагітна дівчина закопала мертву матір на території будинку

0
-2
Вагітна дівчина закопала мертву матір на території будинку
Вагітна дівчина, ймовірно, вбила власну матір і закопала її тіло на присадибній ділянці.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

15 червня, до місцевого відділку поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Велика Бугаївка зникла жінка. Про зникнення матері розповіла її старша донька жінки.

Під час слідчо-оперативних заходів на території будинку жительки, правоохоронці з’ясували, що напередодні зникнення жінка разом із вагітною молодшою донькою відпочивала у сусідів та вживала спиртне. Після повернення додому між матір’ю та донькою виникла сварка. 18-річна дівчина штовхнула матір і пішла спати.

Коли вранці дівчина прокинулась, знайшла матір мертвою. Вона злякалась осуду родичів та односельчан, тому поховала матір на території дому, де правоохоронці і виявили тіло.

Труп жінки направили на експертизу, втім з’ясувати причини смерті не вдалось, черех те що тіло вже почало розкладатися. Однак слідів насильницької смерті на тілі загиблої не виявлено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

Наразі поліція Київщини проводить додаткові експертизи, аби встановити причини смерті жінки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні