Патрульні перевершили порушника: у Луцьку поліцейські побили чоловіка. ВІДЕО

0
4
Патрульні перевершили порушника: у Луцьку поліцейські побили чоловіка. ВІДЕО
У луцькому супермаркеті «Сім23» сталася бійка, в якій поліцейські побили юнака.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Постраждалий зазначає, що сам «перегнув палку», коли просив продати йому цигарки. Згодом, через те, що юнак був без маски відбувся конфлікт.

Через декілька хвилин після приїзду патрульних, у порушника виник словесний конфлікт з правоохоронцями. У результаті словесної перепалки юнак некоректно висловився, назвавши поліцейського «уродом».

Після цього правоохоронці кинули чоловіка на землю та почали його обшукувати. Спочатку залізли до гаманця, а потім почали бити ногами. Згодом, бійка продовжилася на вулиці, після чого юнака забрали до відділку поліції. На чоловіка склали чотири адміністративні протоколи, проте усі вони були з порушеннями.

«Мене поклали знову на землю і продовжили далі допитувати, бити ногами та наносити удари», - розповідає постраждалий.

Відповідне відео, на якому видно, як патрульні наносять чоловіку удари ногами, відправлять до Державного бюро розслідувань, за фактом перевищення службових повноважень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні