Ярмоленко та Яремчук – серед претендентів на «Золоту бутсу» Євро-2020

1
1
Ярмоленко та Яремчук – серед претендентів на «Золоту бутсу» Євро-2020
Два лідери атаки збірної України з футболу – Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук, залишаються в списку претендентів на звання кращих бомбардирів Євро-2020.

Атакуюча зв’язка «Яр-Яр», або «ЯЯ», як її жартівливо називають вболівальники української збірної,вже відзначилася в сумі чотири рази на чемпіонаті Європи, забивши по два м’ячі у ворота збірних Нідерландів (2:3) та Північної Македонії (2:1), і хоча в третій грі групового етапу ані Андрію, ані Роману забити команді Австрії не вдалося, а українці програли з рахунком 0:1, шанси пройти далі у підопічних Андрія Шевченка ще залишаються. Так само як залишаються шанси у Ярмоленка та Яремчука поповнити свій бомбардирський баланс на європейських футбольних полях.

Наразі український дует бомбардирів залишається і серед претендентів на головну індивідуальну нагороду для бомбардирів Євро-2020 – «Золоту бутсу». Втім, якщо робити ставки на Євро 2020 через додаток 1Win і знайти там відповідну лінію на ім’я кращого голеадора змагань, то Ярмоленко та Яремчук там зовсім не на перших ролях. Їх шанси на виграш призу кращому бомбардиру турніру оцінено у 2% та 1% відповідно. І це логічно, зважаючи на те, що українці наразі можуть взагалі не зіграти жодного матчу на Євро.

А хто ж фаворит у битві за «Золоту бутсу», на думку аналітиків? Наразі їх двоє – це бельгієць Ромелу Лукаку та португальська зірка Криштіану Роналду, вірогідність перемоги в змаганні голеадорів яких оцінено у 29% та 27% відповідно. А зараз обидва забили по 3 м’ячі на Євро.

Щоб перевірити інші котирування на події, пов’язані з європейською першістю, яка проходить на початку літа в низці країн Старого світу.

Зайдіть та отримайте ексклюзивний бонус від Вулкан - компанії, яка постійно пропонує широкий вибір об’єктів для парі на Євро-2020. Зокрема, там можна відшукати і лінію на збірну-переможця всього змагання.

На даний момент експерти вважають найвищими шанси на золото чемпіонату континенту у збірної Франції, чиї перспективи оцінені у 24% вірогідності. А от на другу сходинку рейтингу фаворитів заскочила команді Італії – «Скуадра адзурра», яка виграла всі три матчі групової стадії Євро-2020 і взагалі не програє вже у 30-ти матчах поспіль, на думку аналітиків, має 15% шансів на
перемогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а в якому році та у якому чепіонаті Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук будуть нагородженні "золотою бутсою???" Гадаю, що нагородять їх одним призом на двох, років так через 25 або 50.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні