Смертельна ДТП: за кермом п'яний поліцейський

0
-1
Смертельна ДТП: за кермом п'яний поліцейський
Водій стверджує, що його на повороті засліпили фари зустрічної машини – справу розслідує ДБР

Пише Сьогодні.

У Вінницькій області сталася смертельна ДТП за участю поліцейського з Київської області. У результаті одна пасажирка загинула, ще двоє постраждали.

Смертельна аварія трапилася поблизу села Нова Прилука Турбівської об'єднаної територіальної громади.

Працівник поліції не впорався з керуванням, унаслідок чого автомобіль вилетів з дороги в кювет. У ДТП загинула пасажирка автомобіля, ще двоє чоловіків, які були в салоні авто, отримали травми. Сам правоохоронець не постраждав.

Тепер справу розслідує ДБР.

"Дорожній контроль. Вінниця" пише, що загибла – 29-річна дівчина, у неї залишився 7-річний син. Брат копа отримав перелом хребта, в іншого пасажира травма голови.



У крові водія виявили 1,33 проміле алкоголю. Під час спілкування з поліцейськими він визнав свою провину. Каже, що його на повороті засліпили фари зустрічної машини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні