Через стрілянину у лікарні Сирії загинуло 18 людей

0
6
Через стрілянину у лікарні Сирії загинуло 18 людей
Один з військових повідомив, що в результаті обстрілу у місті Афрін на півночі Сирії загинули щонайменше 18 осіб. Багато з них зараз знаходяться у лікарні.

Про це пише The Guardian.

«Обстріл вівся по декількох районах міста і потрапив до лікарні», - сказав AFP директор обсерваторії з прав людини Рамі Абдель Рахман
У заяві групи моніторингу йдеться про те, що число поранених може зрости. Наразі, деякі з постраждалих перебувають у критичному стані.

Артилерійський вогонь вівся з північною провінцією Алеппо. Сирійські демократичні сили (SDF), очолювані курдами, виступили із заявою, в якій заперечують свою причетність до обстрілу.

Цей регіон, як і всі райони, як контролюються протурецькими повстанцями регулярно стають свідками цілеспрямованих убивств, вибухів і стрілянини.

Військовий спостерігач заявив, що в четвер сирійський режим обстріляв утримуваний опозицією анклав Ідліб, в результаті чого загинули 12 осіб. Це стало одним з найсерйозніших порушень 15-місячної давності припинення вогню.

Конфлікт в Сирії забрав життя майже 500000 чоловік з моменту його початку в 2011 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні