Вічна суперечка: що краще iPhone чи Android

1
-6
Вічна суперечка: що краще iPhone чи Android
iPhone безсумнівно, кращий смартфон століття. У ньому прекрасно все. Однак, є моменти, які у пристроях на Android будуть набагато краще. Про них і поговоримо. Почнемо з найпопулярніших недоліків, а підсумуємо своїми особистими спостереженнями.

Пише GSM.

1. Почнемо з найважливішого. Зарядка.
Вона специфічна і називається Lighting.
Вельми невдале рішення. За 2 роки змінили 5 кабелів і саме гніздо зарядки у одного із своїх iPhone. Класичний USB’шний, як у Android набагато краще і в плані міцності і в плані доступності.

2. iPhone закритий.
А точніше, надто закритий. Просто так файловою системою скористатися не можна і щоб завантажити файли на комп’ютер через провід доведеться ставити додаткове ПЗ (iTunes) або скористатися хмарою.

3. Не найкраще залізо і екран.
Так Так. Але варто віддати належне яблучним гаджетам: добре оптимізоване ПЗ не вимагає величезних ресурсів. Екрани вже кращі, однак на практиці, це мало помітно простим оком. До речі, камера у деяких китайців перевершує камеру iPhone.

4. Обмеженість в додатках.
Неможливо взяти і поставити додаток поза AppStore. В Android можна завантажити файл .apk і встановити його. До того ж, багато додатків платні, які на Android безкоштовні або коштують дешевше.

5. Слабкий акумулятор.
Заміряли недавно з приятелем. Включили його iPhone 12 і свій Xiaomi Redmi 8 на перегляд фільму.

На жаль, флагман від Apple сів через 7.5 годин, а Xiaomi “показував кіно” більше 10 годин, і довелося вимкнути його на 10% заряду. Кіно було однакове по тривалості і об’єму.

6. Відсутність слота під другу сімку і під карту пам’яті.
Звичайно, з появою віртуальних сімкарт (eSim) це буде не потрібно, а ось з картою пам’яті погано. Особливо, на тих моделях, де обсяг пам’яті 64 гігабайти. Все звичайно розраховане на те, що будуть купувати місце в хмарі.

7. Дуже висока ціна.
Принаймні в Україні. У США ж, iPhone в основному купують за контрактом: платиш за зв’язок, смартфон в подарунок. Притому якщо порівнювати характеристики заліза, то цінник завищений десь в півтора-два рази.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найкращий звичайний кнопковий, просто "балакаєш" і більше нічим не заморочуєшся. Акумулятор довго тримає. І часу вільного багато-тому що не "зависаєш" без крайньої потреби в інтернеті, і зір менше псується.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні