--> Легендарна стильна злодійка вже у Луцьку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Легендарна стильна злодійка вже у Луцьку. ФОТО

0
7
Легендарна стильна злодійка вже у Луцьку. ФОТО
Драматична історія з секретом чудово підійде як для сімейного вікенду, так і для сольного перегляду з великим відеречком попкорну.

Про фільм "Круелла" від Walt Disney Pictures пише Конкурент.

А що, якщо дві лауреатки «Оскару» зіграють талановитих, але далеко не «білих-пухнастих» модельєрок? Додамо карколомні та безумно стильні костюми, круту музику, від якої важко всидіти у кріслі кінотеатру, блискучу акторську гру, песиків-далматинців та трохи драматичної історії із секретом.

Так зробила кінокомпанія Walt Disney Pictures і випустила на світ кримінальну комедію «Круелла» про зародження легендарної злодійки зі «101 далматинця», яка зараз якраз йде на широких екранах у Луцьку. І хвилюватися глядач цього разу буде не за песиків, а за Круеллу де Віль.



Юна та винахідлива Естелла, яка через свою бунтарську натуру ще з дитинства не дуже то й ладнала зі соціумом, разом зі своїми друзями-злодіями шахраює у панк-роковому Лондоні десь у 1970-х. Бажаючи зробити собі ім’я у світі моди, дівчина своїм талантом привертає увагу легендарної модельєрки Баронеси фон Хеллман – шикарної, зарозумілої та жорстокої. І тут то все тільки починається.



Круелла де Віль у виконанні Емми Стоун («Ла-Ла Ленд») та Баронеса фон Хеллман, яку на екрані втілила Емма Томпсон («Гаррі Поттер», «Розум і почуття») виглядають надзвичайно майстерно і не дозволять глядачу відірватися від екрану.



Чого варта музика у стрічці! Притоптувати ногами від ритму будете однозначно. Та й саундтреки фільму потім захочеться переслухати.

Окрім діснеєвських пригод та казковості, у стрічці можна знайти і дещо більше. Фільм покаже, що лиходіями не народжуються, а темні сторони людини проявляються залежно від обставин, у які вона потрапляє. Із кримінальної доріжки завжди можна звернути, якщо цього хотіти.



Стрічка «Круелла» чудово підійде як для сімейного вікенду, так і для сольного перегляду з великим відеречком попкорну.

Рейтинг IMDb – 7.4

У прокаті в кінотеатрі Multiplex (РЦ «Промінь») до 9 червня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні