«Обман по-волинськи»: висвітлюємо чергові звернення ймовірних жертв

9
12
«Обман по-волинськи»: висвітлюємо чергові звернення ймовірних жертв
До редакції Волинь24 надійшло чергове звернення, яке стосується Катерини Савчук. Сержантка Людмила Грицюк розповідає, що теж стала жертвою маніпуляцій.

«Хотіла замовити меблі для свого сина. Мені її порадила подруга, сказала що надійна людина. Факт того, що вона обіцяла, що меблі привезуть до Паски. Гроші я їй переказала, бо я їй повірила. Гроші вона не повернула, меблі не привезла і заблокувала мій номер телефону», - зазначає Людмила.



Зі слів Людмили, у неї з пані Катериною навіть був скандал.

«Я їй подзвонила з іншого номера і сказала, що або меблі, або нехай перераховує гроші назад. То вона взагалі мене заблокувала і сказала, що має право привезти ті меблі аж через чотири місяця. В договорі чітку прописані терміни, до якого числа меблі мали бути», - каже жінка.





Також пані Людмила розповідає, що вже хотіла замовляти меблі у інших людей, які теж не дуже добре відкликаються про пані Катерину.

«Хотіла вже інші меблі замовити, бо дійсно вже кімнату зробили, старе все викинули і дитина тупо немає на чому спати. То люди говорять, що вона дуже багато кого надула і навіть поставщиків, які їй підвозять меблі», - зазначає Людмила Грицюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одна новина на всіх сайтах. А чому не пишете коли буде гаряча вода для лучан ця тема теж актуальна !
Відповісти
Не треба нам гарячої води!
Відповісти
Грій воду в казані або придбай собі бойлер. Досить вас обслуговувати - злісних неплатників за комунальні послуги.
Відповісти
Які ви наівні люди, де ви таких аферистів відшуковуєте на вулиці чи що, серед пішоходів з табличкою вони стоять на грудях, що продають меблі чи що??? Запам'ятайте, що меблі продаються у спеціальних меблевих магазинах, їх у нашому хоча і невеличкому м. Луцьку, більще як 20 штук, а ціни в магазинах зараз набагато нижчі ніж в цих шахраїв-спекулянтів, що "торгують-сидять" на ринках та протирають хто штани, хто спідницю на тому ж дивані або в нарди грають на тому ж столі, які хочуть продати. Вони ці спекулянти для того там і сидять, щоб вас наівних обманювати. Вони ніколи незацікавлені, щоб гарно обслужити покупця. Меблі вибирайте у спеціалізованих меблевих магазинах, де на видному місці при вході у магазин: всі правовстановлюючі документи на продаж меблів, яка фабрика виготовляє меблі, який иагазин продає, ліцензія на право підприємницької діяльності і т.д., контактні телефони магазину, фабрики, головного бухгалтера, менеджерів з якими напряму через продавця магазину в Луцьку, можна зв'язатись та отримати любу консультацію. І все, ви як покупець від шахраїв хоча на 75% захищені. А то якась "проходімка-шахрайка" нав'язує себе продавцем меблів, продає вам якісь меблі, де ви таких продавців шукаєте??? Позор українській нації, самі винні!!!
Відповісти
Її мама має свою мережу салонів меблів "MakKo", тому люди вірили.
Відповісти
При чому батьки вині якщо діти такі?
Відповісти
Наркоманка!
Відповісти
Для когось це горе, а для когось біда.
Відповісти
А ти звідки знаєш, разом з нею був
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні