Телеведуча оголосила про смерть після вакцинації «відомого драматурга Шекспіра»

0
3
Телеведуча оголосила про смерть після вакцинації  «відомого драматурга Шекспіра»
Під час ефіру телеведуча переплутала відомого англійського драматурга Вільяма Шекспіра, якого не стало більш як 400 років тому, з британцем Вільямом (Біллом) Шекспіром, який одним із перших вакцинувався від коронавірусу і помер минулого тижня.

Про конфуз повідомили ЗМІ, зокрема британські ВВС та The Guardian, пишуть Букви.

Нещодавно у Великій Британії помер 81-річний Вільям Шекспір, який був серед перших вакцинованих проти COVID-19.

Озвучуючи новину про це, ведуча аргентинського телеканалу “Canal 26” Ноелія Новілло переплутала його з англійським драматургом.

Під час випуску новин телеведуча заявила, що через п’ять місяців після вакцинації помер “один із найбільш значущих англомовних письменників” Вільям Шекспір.

“У нас для вас новина, яка приголомшила нас, з огляду на велич цієї людини. Ми говоримо про Вільяма Шекспіра і його смерть… Він – один із найзначиміших англомовних письменників, для мене – майстер. Він був першою людиною, яка отримала вакцину проти коронавірусу. Він помер в Англії у віці 81 року”, — заявила Новілло.

Відзначимо, що англійський драматург Вільям Шекспір помер понад 400 років тому – ще в 1616 році. А от його тезка Вільям “Білл” Шекспір помер від інсульту минулого тижня в Ковентрі. До слова, смерть чоловіка із вакцинацією, яку він отримав у грудні 2020 року, не пов’язують.



Вільям “Білл” Шекспір під час вакцинації. Фото: REUTERS

Відео з конфузом ведучої швидко поширилося Мережею і породило масу жартів серед користувачів Мережі. Пропонували “не оплакувати Вільяма”, адже той “століттями користувався народною любов’ю”. А дехто жартував, що “Шекспір був у такому поганому стані, що за останні чотири сотні років не створив жодного шедевра”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні