Як у скандальному луцькому виші відреагували на проректора-хабарника

3
4
Як у скандальному луцькому виші відреагували на проректора-хабарника
27 травня у Луцькому ЛНТУ відбувся факт виявлення правопорушення, вчиненого посадовою особою Луцького НТУ.

Про це інформують на офіційному сайті Луцького НТУ.

«Жодної оцінки цієї ситуації, без рішення суду, адміністрація Луцького НТУ надати не може», – таке повідомлення з'явилося на сайті вишу. Водночас, в університеті заявили, що в закладах вищої освіти немає і не може бути місця корупції у будь-яких її проявах!

«Адміністрація Луцького НТУ закликає: у разі виявлення факту скоєння корупційних діянь та інших правопорушень, пов’язаних з корупцією, обов’язково повідомляйте на «Антикорупційну лінію прямого зв’язку Луцького НТУ за телефоном (0332) 74-61-28 , правоохоронні органи чи адміністрацію закладу», – йдеться в дописі.

Керівництво університету обіцяє докласти усіх зусиль, аби викорінити і недопустити посадових правопорушень, хабарництва та іншої протиправної поведінки в ЛНТУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Враховуючи рівень знань теперішніх випусників, то складається враження що там хабарництво "цвіте і пахне".
Відповісти
Погодьтеся,що смішно і разом з тим гірко. Але молодці, що зразу не відмовились від колеги і підлеглого. Без відома зверху він же,напевно цього не робив. А може це зовсім і "не хабар, а підла підстава"
Відповісти
Цей чоловік має більше порядності чим 99% інших людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні