У Луцьку просять затвердити генплан, який готували 5 років

0
1
У Луцьку просять затвердити генплан, який готували 5 років
Голова фракції Громадянський Рух "СВІДОМІ" у Луцькій міській раді Тарас Шкітер закликав найближчим часом затвердити генеральний план міста.

Про це повідомляє Кокурент.

Це відбулося у середу, 26 травня, під час сесійного засідання.

Так, на розгляд депутатів винесли проєкт рішення, відповідно до якого ТзОВ "Богдан" отримало дозвіл на будівництво постів з перевірки технічного стану автомобілів на вулиці Рівненський,100.

«Ми приймаємо важливе рішення для конкретного підприємства і змушені робити винятки для того, щоб воно могло обійти мораторій на будівництво, встановлений нашими колегами з попередньої каденції. Але усім нам відомо, що уже затверджений історико-архітектурний опорний план міста, є позитивна експертиза по новому генеральному плану міста Луцька, на розробку якого, до речі, пішло п'ять років і близько двох мільйонів гривень», – сказав Шкітер.

Він закликав на наступне сесійне засідання винести питання про затвердження генплану.

«Ми не маємо права штучно стримувати будівництво у місті та вкладання коштів інвесторів у цю галузь», – резюмував політик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні