--> Назвали перші несподівані ознаки проблем із психікою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали перші несподівані ознаки проблем із психікою

1
2
Назвали перші несподівані ознаки проблем із психікою
Незначні на перший погляд нездужання, а особливо депресія, підвищують ризик виникнення багатьох серйозних проблем зі здоров'ям.

Про це розповіла експертка з психологічного й ментального здоров'я Віра Паучок, пише gazeta.ua.

Також вона описала перші ознаки проблем із психічним здоров'ям. Зокрема, одним із таких експертка назвала порушення сну: тривалий сон або навпаки неможливість заснути.

Серед перших сигналів можливих проблем із психікою вказала також на порушення харчування, надмірне вживання їжі або навпаки небажання їсти. Прояви агресії у спілкуванні з близькими, перепади настрою, відчуття апатії.

До симптомів, які сигналізують про проблеми з психічним здоров'ям Віра Паучок також зарахувала відчуття безпорадності, безнадію, нав'язливі негативні думки, бажання заподіяти шкоду собі чи іншим, небажання виконувати щоденні завдання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кваліфіковані психіатри кажуть, що колективне визнання поведінки людини як психічно хворого може бути ознакою колективної шизофренії. дуже часто визнається такою поведінка людини, яка не притаманна певному соціуму. відсутність толерантного ставлення до інакодумців - це також психічний розлад. а неврастенії, про які говорить експерД, до психічного розладу не мають ніякого відношення
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні