--> Порноактриса з Торчина пішла під суд | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Порноактриса з Торчина пішла під суд

1
5
Порноактриса з Торчина пішла під суд
У Луцьку судилися з жінкою, яка розповсюджувала та виготовляла порнографію.

Про це «Волинь24» дізналась з повідомлення у Єдиному судовому реєстрі державних рішень.

З чого все почалось

У 2019 році жінка під нікнеймом NaomiMori зареєструвалася на сайті, де у режимі реального часу розповсюджується відео та зоображення порнографічного характеру. За це «актриса» отримувала грошову винагороду у вигляді віртуальних коштів «Токенів». Далі, через платіжні системи отримані кошти виводились на карту Приватбанку.

До речі, жінка створила власний приватний телеграм-канал, куди переманювала відвідувачів сайту. Там вона також продавала свої порнографічні матеріали за гроші.

18 лютого 2021 року продаж відео та фото зафіксували. NaomiMori крупним планом демонструвала статеві органи. П'ять файлів з порно обвинувачена продала за 30 євро.

Який вирок суду

З уродженкою Торчина уклали угоду про визнання винуватості. У підсумку їй призначили один рік умовного позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хахаха, Боже... ми живемо в середньовіччі. Ловіть вже накінець злочинців, а не робіть собі показники з бідних та зляканих дівчат...совісті у вас не має!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні