На Волині зникла 16-річна дівчина: до пошуків залучено більш ніж 100 людей

0
6
На Волині зникла 16-річна дівчина: до пошуків залучено більш ніж 100 людей
У ніч на 24 травня, до відділку поліції у Камінь-Каширську, надійшло повідомлення від жінки про те, що її дочка зникла. Дівчинка пішла гуляти і довго не поверталася додому.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Мати дівчинки розповіла, що спілкувалася з дочкою близько 2-ї години ночі, а після цього, дівчина перестала відповідати на дзвінки. Подруга, з якою гуляла зникла, розповіла, що вони разом повернулися у село і розійшлися в напрямку своїх домівок.

До пошуків дівчини задіяли весь особовий склад Камінь-Каширського відділу поліції, долучили Нацгвардію, прикордонні війська та лісову охорону. Також на пошуки вийшли і десятки місцевих жителів.

«Телефон і куртку зниклої ми знайшли в селі неподалік місця проживання. Не хотіли думати про найгірші варіанти, адже місцевість тут лісиста й болотиста, тому залучили всі можливі сили й засоби до пошуків. Згодом її виявили неподалік лісу та одразу повезли додому», - розповів заступник начальника місцевого відділу поліції Володимир Веремчук.

Зараз з дівчиною спілкуються правоохоронці. Попередньо відомо, що жертвою протиправних дій вона не стала.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні