На Волині забрали малолітніх дітей у п'яної матері. ФОТО

0
7
На Волині забрали малолітніх дітей у п'яної матері. ФОТО
Аби перевірити виконання батьківських обов`язків, працівники поліції разом з головою села Соснина - Жанною Гринюк, виїхали на перевірку.

Про це повідомляє Іваничівська селищна рада.

Комісія обстежила умови проживання та виховання малолітніх дітей у 3-х сім’ях, де батьки зловживають алкогольними напоями та не забезпечують належного догляду за дітьми. В 2- х сім’ях батькам роз’яснено їхні права та обов’язки щодо виховання дітей та попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

В ході інспектування ще однієї сім’ї, поліція встановила, що мати дітей та її співмешканець мали чітко виражені ознаки алкогольного сп’яніння. Малолітні діти 2019 та 2021 року народження були брудні та кволі.

Аби запобігти загрози їх життю та здоров`ю, малолітніх дітей забрали із сім’ї та тимчасово влаштували до дитячого відділення «Іваничівська центральна районна лікарня». Дітей оглянуть та провезуть їм медичне обстеження.

Питання подальшого влаштування дітей буде розглянуто в терміновому порядку на засіданні комісії з питань захисту прав дитини селищної ради.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні