Води по пояс: Червоноград затопила масштабна злива. ФОТО. ВІДЕО

0
4
Води по пояс: Червоноград затопила масштабна злива. ФОТО. ВІДЕО
Червоноград, що на Львівщині затопила сильна злива.

Про це повідомив місцевий журналіст Андрій Ткач.

Інцидент трапився вчора, 18 травня.

Опади настільки сильні, що дороги стали схожими на ріки, а глибина де-не-де сягає метра. Автівки просто пливуть по воді, не видно навіть вікон.

"Червоноград поплив. Чи то пішов під воду", - каже Андрій Ткач.

За повідомленням пресслужби ДСНС області, наслідки ліквідовуються рятувальниками. Затопило декілька місцевих вулиць, 19 присадибних ділянок, підвальні приміщення лікарні та трьох будинків.

"У селі Стоянів - 14 присадибних ділянок, там вода самостійно зійшла. У Червонограді затопило підвальне приміщення міської лікарні, три житлові будинки, п'ять присадибних ділянок і поодинокі вулиці міста", - розповіли рятувальники.

На сьогоднішній день працівники ДСНС відкачали 650 куб. м. води та відбуксирували 7 автівок з води. Відкачування води продовжується.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні