Учені з'ясували зв'язок групи крові і схильності до алкоголізму

1
-4
Учені з'ясували зв'язок групи крові і схильності до алкоголізму
Найбільшу схильність до алкоголізму мають люди з другою групою крові. До такого висновку за результатами дослідження прийшли вчені зі США, повідомляє MedicalXpress, пише Lenta.ua.

Визначити причину вразливості володарів другої групи крові перед спиртним авторам наукової роботи не вдалося.

Вчені вважають, що на схильність звикати до спиртного впливають особливості роботи наднирників.

У людей другої групи вони провокують нестачу глюкози в крові. Відчуваючи брак цукру, організм намагається його компенсувати на підсвідомому рівні. В результаті з'являється потяг до спиртних напоїв.

Щоб зменшити негативний вплив алкоголю автори дослідження рекомендують людям з другою групою крові відмовитись від міцного алкоголю і перейти на червоне вино.

Цей напій, згідно з даними ряду наукових робіт, покращує роботу шлунково-кишкового тракту і сприяє розчиненню холестеринових бляшок. До того ж у вина менше калорійність.

Досить стійкими до впливу алкоголю виявилися носії першої групи крові. Найсильнішим імунітетом щодо спиртного є власники четвертої групи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В мене друга група і я не алкоголік. Стаття сумнівна. Якщо бракує глюкози то її в інших продуктах вистачає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні