Байден і Путін домовились про зустріч

0
5
Байден і Путін домовились про зустріч
Зустріч президентів Росії і США відбудеться в літні місяці, але конкретних дати і місця поки немає.

Повідомляє Корреспондент.

Зустріч президентів Росії Володимира Путіна та США Джо Байдена відбудеться влітку, повідомив у понеділок, 26 квітня, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

"Дійсно, певні пропозиції були озвучені, дати я поки підтвердити не можу. Поки жодних домовленостей щодо дат немає. Насправді йдеться про літні місяці... Ще слід проаналізувати багато різних факторів, щоб вийти на якісь остаточні домовленості", - сказав він.

При цьому поки також не визначена країна, в якій може відбутися зустріч.

Також Пєсков не став коментувати можливість зустрічі президентів в ході поїздки Байдена до Європи на саміт НАТО в червні.

Раніше Байден повідомив, що у Вашингтоні та Москві зараз опрацьовується можливість проведення зустрічі лідерів РФ і США влітку цього року в Європі.

У Росії позитивно сприйняли пропозицію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні