Українські компанії планують підвищення зарплат

0
-6
Українські компанії планують підвищення зарплат
Близько двох третин українських компаній та підприємств планують підвищити зарплати протягом наступних 12 місяців. Ще третина планує залишити їх на тому ж рівні, і лише незначна кількість — близько 2,5% — будуть знижувати рівень заробітної плати працівникам. Такі дані були оприлюднені в Нацбанку України після отримання даних звіту Ділових очікувань підприємств.

Інформує Перший діловий.

Також важливо, що підвищення зарплат превалює ось уже три квартали поспіль. Разом з тим українські роботодавці багато в чому переглянули кількість співробітників, закрили філії в інших містах та вдалися до інших заходів економії.

Раніше повідомлялося, що борги по зарплатах зросли ще на 8% за місяць. На початок березня зарплатна заборгованість збільшилася на 8,1% в порівнянні з показником на початок лютого, до 3 трлн 214 млрд грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні