--> Підпалили автомобіль луцької журналістки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підпалили автомобіль луцької журналістки

0
4
Підпалили автомобіль луцької журналістки
На території житлового комплексу «Сімейна фортеця» підпалили автомобіль «форд» 2018 року, – повідомляє інтернет-видання volyninfa.com.ua.

Про пожежу повідомили о 4:50 14 квітня. Рятувальники прибули на місце події за 7 хвилин. До гасіння залучили два пожежні автомобілі 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька.

Вогонь пошкодив передню частину автомобіля: двигун, два колеса, капот. Причину пожежі встановлюють.

Ліквідували пожежу о 5:15. Вогонь пошкодив передню частину автомобіля: двигун, два колеса, капот. Причину пожежі встановлюють.

На місці події працювала криміналістична лабораторія ГУНП, слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції в повному складі, пожежний експерт. Поліцейські вилучили пожежне сміття, записи з камер відеоспотереження. Нині вирішується питання про внесення за цим фактом відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про пошкодження майна шляхом підпалу.

Проводяться заходи на встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Тривають першопочаткові слідчі дії.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні